Părintele Cristian îi ascultă şi îi povăţuieşte pe creştini în zilele de vineri dupăamiază, în perioada de timp de după terminarea Sfintei Liturghii şi până la începerea slujbei miezonoptice.

Parohia creștin-ortodoxă Sf. Nicolae Moșuni
Parohia creștin-ortodoxă Sf. Nicolae Moșuni

Uneori, această activitate se poate continua chiar şi în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, după ce părintele Cristian săvârşeşte slujba miezonoptică şi spovedeşte o parte dintre credincioşi. Se poate întâmpla ca să se continue şi în dimineaţa zilei următoare, adică a zilei de sâmbătă, dar nu vor vorbi cu Sfinţia Sa decât persoanele care sunt venite de vineri la slujbe. Părintele Cristian anunţă la finalul slujbei miezonoptice programul orelor următoare.

Foarte multe dintre persoanele care vin la Moşuni, ajung acolo nu doar pentru a participa la slujbe, ci şi pentru că îşi doresc să capete îndrumare de la părintele Cristian. Pentru cei care vin pentru prima oară la Moşuni, e bine să ştie că, pentru a organiza cât mai bine această activitate, există un sistem prin care se dau numere de ordine.

După terminarea Sfintei Liturghii din ziua de vineri, credincioşii care au participat la slujbă şi doresc să vorbească cu părintele Cristian trebuie să rămână în curtea bisericii, unde se vor înscrie pe o listă. 
Datorită numărului mare de persoane care doresc să stea de vorbă cu părintele Cristian, este posibil să fie necesară revenirea, într-o altă zi de vineri.

Pentru detalii suplimentare, vă rog să sunaţi la numărul de telefon al Casei Parohiale sau să folosiţi formularul din pagina contact de pe site.